0 producten

Onze MISSIE

Het is onze missie om eerlijke producten te ontwikkelen op basis van 's werelds beste innovatieve ingrediënten, verpakt in luxe "must have" designs en onze klanten uit te dagen middels handige "how to" tools.

       
Onze VISIE

Wij streven ernaar de (vaak) drukbezette vrouw te inspireren en motiveren om op snelle, simpele wijze goed voor haar huid te zorgen, en haar elke dag te laten stralen met verzorgende, natuurlijke en long-lasting producten. 

 

Over LOOkX

LOOkX Group is een Nederlands cosmeticabedrijf gevestigd in Heiloo (25 kilometer boven Amsterdam, tussen de bollenvelden). Het merk werd in 2002 door Cindy van der Peet (make-up artist) opgericht samen met haar zaken- en levenspartner Bas van Duivenbooden (background marketing). Gedurende de eerste jaren lag de bedrijfsfocus vooral op de professionele Nederlandse cosmeticamarkt en het ontwikkelen van een totaal beauty concept. Vanaf 2007 brengt LOOkX haar producten ook uit in het buitenland. 

LOOkX Group heeft een eigen concept development afdeling, en regelt alle activiteiten rondom design en marketing binnen het bedrijf zelf. LOOkX beschikt ook over een eigen trainingsfaciliteit waar cursussen worden gegeven door een internationale CIBTAC-gecertificeerde trainer. Je kunt dus wel zeggen dat het merk LOOkX ontwikkeld wordt door een team afkomstig uit de doelgroep (25-48 jaar). Dankzij de nauwe samenwerking en het dagelijkse contact met onze laboratoria, zijn we volledig op de hoogte van het complete productieproces.