Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

Oprichter

OPRICHTER

“Dermo cosmetics zijn niet saai! Dat wil ik bewijzen met onze luxe, stylish cosmeceutical producten van de allerhoogste kwaliteit. Jij hebt al het recht om veeleisend te zijn wat betreft beauty producten. Wij voldoen aan jouw eisen met onze innovatieve Dermo cosmetics Skincare en Make up.”

Deze quote is van Cindy van der Peet (1976), CEO LOOkX. Zij is het gezicht van LOOkX Make up & LOOkX Skincare. Na de opleidingen Uiterlijke Verzorging en Make-up/Bodypaint Artist opende Cindy op haar achttiende een haar, visagie en schoonheidsstudio. Daarnaast werkte ze voor verschillende fashion fotografen, modebladen en was ze hoofd visagie tijdens diverse events.

Tijdens haar carrière als beauty professional voldeed geen enkel merk aan al haar eisen. Het kon beter! Zo begon haar reis naar eerlijke en de meest effectieve beauty producten. In 1999 richtte ze (inmiddels samen met haar partner Bas van Duivenbooden) haar cosmeticabedrijf Ciba Cosmetics op, wat later LOOkX Group werd.
LOOkX staat voor eerlijke, effectieve, krachtige producten met direct én langdurig resultaat. Het assortiment sluit volledig aan op haar filosofie: make up en skincare versterken elkaar. Alle LOOkX Make up producten bevatten beschermende, verzorgende en/of anti-ageing eigenschappen en het assortiment LOOkX Skincare bestaat uit dermo cosmetics met krachtige resultaten. Naast Nederland is LOOkX momenteel in nog zeven landen te verkrijgen en daar komen steeds meer landen bij.

Cindy is niet alleen zakenvrouw, in januari 2013 is ze moeder geworden van haar zoontje Gianni. Meer weten over Cindy? Volg haar op Instagram @mrslookxcosmetics om een kijkje behind the scenes te nemen.

No empty promises, just effective results
- Cindy van der Peet