Toggle Nav
My Cart 0 items

Oprichter

Over Cindy

Cindy van der Peet (1976) geboren in Heiloo, een bosrijk dorp in Noord-Holland.

Cindy’s passie voor cosmetica bestond al toen ze zeer jong was. Naast de expressieve kant van haar opleidingen Uiterlijke Verzorging en Make-up/Bodypaint Artist begon ze zich steeds meer te interesseren voor  de achtergrond van de producten die zij dagelijks gebruikte.  Daar begon dan ook meteen haar reis naar eerlijke en de meest effectieve beauty producten en dus de basis voor het merk LOOkX.

In Egmond-Binnen runde ze al vanaf haar 18e een haar, visagie en schoonheidsstudio, daarnaast werkte ze voor verschillende fashion fotografen, modebladen en was ze hoofd visagie voor events (bijvoorbeeld de Miss Nederland verkiezingen).

In 1999 richtte ze (inmiddels samen met haar partner Bas van Duivenbooden) haar cosmeticabedrijf Ciba Cosmetics op, wat later LOOkX Group werd. Inmiddels is het merk LOOkX uitgebouwd tot een volwassen bedrijf dat in meerdere landen cosmetica levert en vele activiteiten onderneemt.

Cindy gaat nog steeds iedere dag met veel plezier naar haar werk en doet alle ontwikkelingen van nieuwe producten en collecties samen met de laboratoriums in Italie en Zwitserland, haar passie.

 In januari 2013 is Cindy moeder geworden van haar zoontje Gianni.

Volg Cindy ook op Instagram @mrslookxcosmetics.