Belangrijke informatie voor jouw bestelling: Het is mogelijk dat de verzendtijd iets langer duurt dan je gewend bent wegens de aangepaste COVID-19 maatregelen.   
0 producten

FAQ verzenden & betalen

Bezorging rond de feestdagen

Onderstaand vind je de aangepaste bezorgdagen voor de feestdagen van 2021. Houd er rekening mee dat de meeste afhaallocaties op feestdagen gesloten zijn. En let ook op: door de drukte rondom de feestdagen en de ingevoerde lockdown kan er vertraging zijn. Zorg dat je jouw cadeaus tijdig bestelt.

Budbee en PostNL leveren niet op de volgende dagen:
Eerste kerstdag (25 dec)          
Tweede kerstdag (26 dec)
Oudejaarsdag (31 dec)*
Nieuwjaarsdag (1 jan)

*Op oudejaarsdag (31 december) bezorgt PostNL wel tot 18.00 uur. 
Op zoek naar een antwoord op je vraag? Hieronder vind je antwoorden op veel gestelde vragen, waaronder de verzendkosten en betaalmethodes. 
 

Ik heb geen order-/bestelbevestiging ontvangen, wat nu? 
Komt onze mail niet in je inbox? Het kan enkele minuten duren voor je een order-/bestelbevestigingsmail hebt ontvangen.Ook is het mogelijk dat de bevestiging in je spam (ongewenste e-mail) terecht is gekomen. Is dit geval, zorg dan dat je ons e-mailadres als veilige afzender markeert. Zo zul je al onze e-mails in het vervolg in je normale inbox ontvangen. 

Mijn order-/bestelbevestiging staat niet in mijn spam (ongewenste e-mail), wat nu? 
Neem contact op met onze klantenservice op één van de volgende manieren: 
- Spreek met één van onze medewerkers via de chat linksonder op LOOkX.com 
- Stuur een e-mail naar info@lookx.com 
- Bel ons via 072-5332107   

Hoe kan ik mijn bestelling volgen? 
Zodra je pakket is gescand door de vervoerder ontvang je per e-mail een verzendbevestiging met het trackingnummer, waarmee je je bestelling kunt volgen. 

Wat is de levertijd van mijn order? 
Bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst worden, worden in principe dezelfde dag nog in behandeling genomen. Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De langere levertijd bij PostNL en Budbee kan helaas wat vertraging opleveren. Wij vragen hier je begrip voor. 

Wat zijn de verzendkosten?  
Wij berekenen € 3,95 verzendkosten per bestelling voor bestellingen onder de € 35,-, boven dit bedrag worden er geen verzendkosten berekend. 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben? 

  • PostNL: Ben je onverhoopt afwezig? PostNL biedt standaard een tweede bezorgpoging, mocht dit ook niet zijn gelukt, dan kun je je pakket binnen 3 weken afhalen op het PostNL kantoor bij jou in de buurt. 
  • Budbee: Lukt het je niet om thuis te zijn wanneer het pakketje wordt bezorgd kan je er nog voor kiezen om het pakketje voor de deur te laten bezorgen. Ook kan je in de speciale instructies van de bezorger aangeven dat het pakketje bij de buren mag worden bezorgd. Zijn beiden opties niet mogelijk dan nemen we het pakketje mee terug en kan je via de app of tracking link een nieuwe bezorgdag inplannen.

Hoe worden de producten verpakt? 
De verzend-verpakking maakt jou hopelijk net zo vrolijk als ons! Wij doen al jaren samen met onze leveranciers ons best om milieuvriendelijkere verpakkingen te creëren die beter recyclebaar zijn. Onze pakketten worden in recyclebare, bruine, kartonnen dozen verstuurd met ecologische bubbels: opvulmateriaal dat 100% biologisch is. Ze lossen op in water, leg ze in je wasbak en ze zullen verdwijnen wanneer je er water overheen laat stromen. 

Ik heb een verkeerd product ontvangen/probleem met een product 
Heb je een verkeerd product ontvangen, dan kun je dit product natuurlijk kosteloos naar ons retourneren. Meld het product/probleem direct na ontvangst via e-mail (support@lookx.com) of telefoon (072 – 533 2107) en onze support afdeling lost dit samen met je op. 

Op welke manier kan ik betalen? 
Je kunt bij LOOkX.com op één van de volgende manieren betalen: 

Afbeelding met vasthouden, speler, bal, man

Automatisch gegenereerde beschrijving


Heb je vragen over het retouren van producten? Klik dan hier!