Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

Word LOOkX huidexpert

Smart Beauty by LOOkX

Ben jij schoonheidsspecialiste en wil je meer weten over LOOkX Group? 
Vraag gratis een informatiepakket aan! Mail naar info@lookx.com of kom naar onze inspirerende kennismakingsdagen!

Over LOOkX 
LOOkX is het levenswerk van Cindy van der Peet. Dit van oorsprong Hollandse merk is grenzeloos goed. Met fans over de hele wereld, combineert het Dutch design met Italian beauty en Swiss science 

Make-up en skincare die je huid helpen 
LOOkX Skincare verwent je huid. Ze is uniek in haar hoge percentages werkstoffen, waaronder LOOkX’ magische ingrediënt plantstamcellen. Die zorgen ervoor, dat er echt veranderingen gaan plaatsvinden in je huid.  

Als je na het gebruik van skincare producten make-up aanbrengt die je poriën verstopt, doe je de werking van je huidverzorging teniet. Zonde! Daarom is er  LOOkX huidverzorgende make up, die de werking van LOOkX skincare producten juist versterkt. LOOkX Make up bestaat uit de mooiste producten met beschermende, verzorgende en anti-ageing eigenschappen.  

Smart beauty
We maken slimme producten voor slimme vrouwen. Daarom gebruiken wij de term Smart beauty. Onze producten zijn smart om verschillende redenen. Smart omdat wij natuurlijke ingrediënten in ons laboratorium versterken door LOOkX Skin science toe te passen. Bovendien zijn veel van onze producten multi-purpose 

Clean beauty 
LOOkX behoort tot het segment Clean beauty. Clean beauty betekent dat de producten vrij zijn van schadelijke ingrediënten. Dat producten niet op dieren getest zijn en dat producten bewust geproduceerd worden. LOOkX is huidvriendelijk en maakt nooit gebruik van schadelijke stoffen. We zijn transparant. Ons laboratorium draagt het keurmerk van ECOCERT, een van de meest erkende en gerespecteerde organische certificatie-instellingen.  

Skin science 
LOOkX Skin Science combineert de meest vooruitstrevende laboratorium technieken met de kracht van de natuur. Het belangrijkste resultaat: de effecten kunnen tot 50x sterker zijn dan wat we gewend waren.    

Since 1999 
LOOkX ontstond in 1999. Eind van een millennium, begin van een nieuw tijdperk clean & smart beauty. Wij hebben daardoor inmiddels meer dan 20 jaar ervaring op kunnen bouwen. Van een droom in een Hollands dorpje zijn we uitgegroeid tot global brand’. Het wordt verkocht door honderden beautyprofessionals en dermatologen, en via e-commerce in 9 landen (en dat worden er steeds meer). 

Dat betekent voor jou dat je kunt rekenen op 20 jaar expertise en resultaat. Dat salons die toen met ons gingen werken dat nu nog steeds doen, zegt veel. In hun eigen woorden: “Eerlijk? We hebben heus wel eens rond geshopt. Maar er is gewoon niets beters.” 

LOOkX in jouw salon
LOOkX biedt jou als beauty professional de mogelijkheid om LOOkX Skincare en/of LOOKX Make up in jouw salon te voeren. Informeer naar onze aantrekkelijke startpakketten.

Ben jij schoonheidsspecialiste en wil je meer weten over LOOkX Group?
Vraag gratis een informatiepakket aan! Mail naar info@lookx.com of kom naar onze inspirerende kennismakingsdagen!

Payoff LOkX

LOOkX is een onderdeel van LOOkX Group BV. Naast LOOkX Skincare en Make up hebben wij ook het cosmeceutical merk Janssen Cosmetics in ons portfolio. Klik hier voor meer informatie.