0 producten

Hoofdbanner Word LOOkX huidexpert

Pagina LOOkX Smart beautyPagina LOOkX Clean beautyPagina LOOkX Skin sciencePagina CEO Cindy
Hello beauty

Wat leuk om je hier te zien. Denk je er over om LOOkX in je salon te gaan gebruiken? Dan ben je nog een smart beauty ook.

 

Want: LOOkX skincare

  • Wij zien je niet als klantnummer maar als ondernemer, ambassadeur, en lid van de LOOkX familie.
  • CEO Cindy, één van de grootste dermo cosmetica experts van Nederland, heeft een eigen salon gehad. Daardoor begrijpt ze als geen ander je behoefte op het gebied van ondersteuning en producten. Jullie delen dezelfde passie!
  • Onze accountmanagers met jarenlange ervaring in de branche zijn er om je te helpen, met alles. Op afstand of bij jou in de salon. Net als onze marketing afdeling die je continu voorziet van nieuwe materialen voor in de salon, en online. Kant en klaar. 
  • We organiseren trainingen en inspiratie-events over ingrediëntenleer, technieken, innovaties, ondernemerschap en saloninspiratie. Gegeven door onze International Trainer en onze CEO, maar ook door (inter)nationale gast- experts. Zo kan jij je klanten altijd het beste en steeds weer wat nieuws bieden. Daarmee onderscheid je je!
  • Hetzelfde geldt voor onze producten: we lopen al meer dan 20 jaar voorop in productontwikkeling, waardoor jij het beste krijgt wat er op dit moment technisch haalbaar is. Jouw klant dus ook. In de praktijk: ingrediënten die het ‘onmogelijke’ mogelijk maken, op een huidvriendelijke en veilige manier. 
  • En uniek: dat geldt óók voor de complete lijn LOOkX verzorgende make-up. Die ook nog eens door de beste kleur- en textuur experts uit Europa gemaakt wordt. Combineer ze voor een huid op haar best met de mooiste looks.
  • LOOkX staat bekend als het allerbeste product als je écht resultaat wilt (laten) zien. Direct na gebruik, en op de lange termijn. Onze slogan is niet voor niets: No empty promises, just results!
  • De beste zorg voor de huid gaat hand in hand met zorg voor de planeet: ons  skincare lab is ecocert, en we dragen actief bij aan minder afval en een gezondere wereld, en testen uiteraard niet op dieren.


Dat zeggen wij allemaal. Veel interessanter: de jury van de Dutch Beauty Award 2020 & jouw collega-vakvrouwen zeggen het ook:

Quote Dutch Beauty Awards 2020
LOOkX ambassadeurs


Dus wacht niet langer, vraag vrijblijvend een gratis informatie pakket aan. Een persoonlijk gesprek via skype, in je eigen salon of in onze showroom kan ook natuurlijk (graag vermelden make-up, skincare  of beide). Dan kan je zelf zien, voelen en lezen of horen waarom ook jij nooit meer iets anders zult willen. 

Vraag gratis informatiepakket aanPayoff LOOkX