Note: in verband met de Black Friday drukte en de huidige COVID-19 maatregelen is het mogelijk dat je iets langer moet wachten op je bestelling. 
0 producten

CEO Cindy

LOOkX CEO Cindy header

LOOkX CEO Cindy hoe het begon


Kop Hoe het begon

Wat betekent je droom leven? In het geval van Cindy van der Peet, moeder, zakenvrouw, MUA (makeup artist), huidexpert, én CEO van LOOkX, is dat makkelijk uit te leggen. Ze was pas 18 toen ze een bedrijf startte. Ze werkte als beauty-professional en make-up artist voor bladen en TV. Ze liep er in haar werk continu tegenaan dat er geen beautyproduct te vinden was wat werkelijk deed wat het beloofde. Dus toen deze power lady niets kon vinden wat aan haar eisen voldeed, dacht ze: “dan gaan we het zelf doen”. Cindy had destijds geen kantoor, geen computers en geen personeel. Maar er was wel een sterke drijfveer en een droom. De basis die nodig is om een succesvol merk zelf op te bouwen.
LOOkX Sterke vrouwen afbeelding

Kop Waar clean beauty voor staat

Cindy komt uit een gezin van ondernemers. Het zit in haar DNA. Haar droom – een mooie huid voor iedereen – werkelijkheid maken, was voor haar niet meer dan zelfsprekend. Dat het bloed, zweet en tranen zou kosten wist ze, maar dat had ze ervoor over. Ver vóórdat iemand wist wat de empowerment beweging was, werd het haar doel om vrouwen zich sterk en zeker te laten voelen. Om vrouwen te laten stralen.

V.l.n.r. op de foto: de oma's en moeder van Cindy. LOOkX De droom van Cindy afbeelding
Kop De droom van Cindy

Cindy weet vanaf het begin precies wat ze met LOOkX wil. Geen gebakken lucht verkopen, maar producten die écht werken. Daarom ging ze op zoek naar de beste laboratoria. Deze vond ze in Zwitserland en Italië. Hier worden de meest innovatie formules ontwikkeld voor producten zonder poespas. Geen toxic bestanddelen maar actieve ingrediënten die tot diep in de huid doordringen voor direct en langdurig resultaat. LOOkX Make up (producten met beschermende, verzorgende en anti-ageing eigenschappen) en LOOkX Skincare (producten met actieve ingrediënten voor optimaal resultaat) versterken elkaar.

Inmiddels heeft Cindy met LOOkX fans over de hele wereld. Van Europa tot Zuid-Amerika zelfs in India en China. Ze heeft een team van slimme en sterke vrouwen (en een paar mannen!) om zich heen verzameld die helpen haar droom te verwezenlijken. Het is een gezamenlijke droom geworden. Dagelijks houden wij ons bezig met het verbeteren van jouw huid. Als jij je daardoor beter over je looks voelt en daardoor lekkerder in je vel zit - hebben wij ons doel bereikt.